fbpx

Hoi ik ben Simon,
Ik Studeer op dit moment in Delft(Technische Bestuurskunde, woonde daarvoor in Huizen en ben lid bij Studentenvereniging C.S.R.-Delft.

Ik ben eigenlijk mijn hele leven al Christen en denk dat God al mijn hele leven bezig is om mij te vormen naar wie ik eigenlijk ben. De «theoretische God» heb ik in de kerk en op allerlei clubs, jeugdverenigingen etc. leren kennen. Ik besloot toen eigenlijk al dat deze God, waarvan ik leerde dat hij liefde is, mijn God moest worden.

Toen ik echter ging studeren leerde ik dat God een vader wil zijn niet een afstandelijke God. Sterker nog dat heeft hij altijd al gewild. Ik leerde God kennen als een Persoon waarmee wij een relatie kunnen hebben. Ik besefte me eindelijk wat het betekent dat Jezus leeft voor ons naar de aarde is gekomen en betaald heeft voor alles wat tussen God en mij instond!
Ik begon opeens te begrijpen dat God meer van mij vroeg dan mijn theoretische kennis over Hem. Hij heeft namelijk een plan met het leven van elke persoon op aarde. Dit plan van God is geniaal. Het zit ontzettend ingewikkeld in elkaar en ik begrijp er vaak helemaal niks van, maar ik ben wel gaan ontdekken dat het in elke situatie beter uitkomt dan mijn plan en heb me hier daarom ook bij neergelegd.

Ik wil je als christen of als niet christen aanmoedigen om dit plan te (blijven) volgen. Hoewel het niet altijd duidelijk is waar dit plan precies heen leidt is het prima om rustig aan kleine stapjes te zetten. Het is elke keer weer een keuze om de stap te zetten, of het nou de duizendste of misschien wel de eerst stap ever met God is.

Ik wil je uitdagen deze stap te (blijven) zetten. God Stelt nooit teleur!

God Zegen