fbpx

Hallo allemaal, mijn naam is Laura en ik ben 20 jaar oud als het goed is ben ik voor de zomervakantie afgestudeerd van de opleiding Bedrijfswiskunde en ga ik na de zomervakantie beginnen aan mijn (pre)master :). Wat ik heb geleerd in mijn leven.. God will make a way, where there seems to be no way. Ik heb geen heftige dingen meegemaakt en ben als ik terugkijk ook nooit van God los geweest maar toch merkte ik verschil in mijn levensfases waarin God echt op nummer 1 stond en wanneer die wat meer naar beneden was gezakt. Dit is niet erg, hier heb ik alleen maar van geleerd en ik ben altijd blijven geloven in God. Hij is mijn steun en toeverlaat en Hij heeft mij tot nu toe altijd gebracht op de plek waar ik ook zou moeten zijn om aan Zijn plan voor mijn leven te werken en dit blijft die de rest van mijn leven en daarna ook doen!

Laatst had ik een shirt aan met de volgende tekst: It feels good to be lost in the right direction.. Maar wat is de juiste weg? Veel mensen voelen zich ‘lost’. Er wordt gedacht dat dit het leven is zoals het hoort te zijn, maar ze weten niet dat er iemand is die ze naar de juiste weg wilt leiden. Wanneer je verdwaald bent in de goede richting (dus samen met God), zal God een pad voor je maken ondanks alles ook al heb je dat gevoel op dat moment misschien niet. Onderstaand een toepasselijk liedje hierop:
God will make a way,
Where there seems to be no way
He works in ways we cannot see
He will make a way for me
He will be my guide
Hold me closely to His side
With love and strength for each new day
He will make a way, He will make a way.

Verder is het niet meer geheel vanzelfsprekend dat mensen zich geaccepteerd en geliefd voelen, terwijl Jezus je zo graag wilt laten weten dat je geaccepteerd en geliefd bent door Hem. Ik geloof ook echt dat Jezus zichtbaar gemaakt wordt door ons heen. Door ons gedrag en onze uiting van liefde naar de mensheid maken we echt Gods liefde, goedheid en trouw bekend. Bij God mag je jezelf zijn en deze houding mogen wij als christenen ook aannemen. Misschien dat je je geliefd voelt wanneer bijvoorbeeld een jongen jou tijdens een feestje aandacht geeft.. Vraag je dan alleen af of het echt om jou te doen is of om je lichaam. Laat je niet manipuleren doordat je liefde en aandacht wilt. Alleen God kan de acceptatie en liefde geven die je daadwerkelijk levenslang gelukkig maakt.
Ik zeg niet dat iedereen verdwaald is of zich niet geliefd voelt, maar als jongere ben je hier wel het meest mee bezig en het zou toch gaaf zijn als er door de vakantiegangers in Lloret opeens gekeken wordt met de ogen van God als ze aan het feestvieren zijn en hierdoor wakker geschut worden.. Als afsluiting nog een mooi liedje: Your Love Reaches – Jamie Rodwell.
Gods Zegen