fbpx

Bart Vernhout

Mijn naam is Bart Vernhout en woon in Rotterdam. Ik ben vierentwintig jaar geleden geboren in Arnhem en ben mijn hele leven door mijn ouders Christelijk opgevoed. Ik ben nu al meer dan 2 jaar betrokken bij een nieuwe kerkplanting in Rotterdam, met de naam: ‘LEEF!’. Hier verzorg ik de multimedia, videoregistratie, beeld projectie, social media en PR, website en drukwerk.

Mijn beroep is film producent en tijdens mijn studie ‘Mediavormgever – Audio Visueel’ kreeg ik een relatie met een hele leuke jonge vrouw en daar ben ik nu al drie jaar gelukkig mee getrouwd!

Samen met mijn vrouw heb ik een eigen onderneming waarin wij uiteenlopende videoproducties produceren, denk hierbij aan commercials, documentaires, korte films, bruidsfilms en bedrijfsfilms. Daarnaast werk ik nog een aantal dagen in de week bij Technische Unie, een groothandel in bouwmaterialen.

Tijdens deze reis ga ik een documentaire maken over de gehele reis, alle ervaringen, de mooie en moeilijke momenten. Ook maak ik elke dag een korte montage die meegestuurd wordt in de nieuwsbrief van BeachMission naar de mensen ‘thuis’ in Nederland. Voor de mensen die meegaan; jullie zullen mij dus vooral met een camera zien of zittend bij mijn macbook aan het monteren.

Ik hoop op een hele mooie, inspirerende week samen!